Wie kent mij niet?

Waarschijnlijk heb je mij al eens gezien, ik ben namelijk Opschep Piet! Ik ben één van de beste Pieten van Sinterklaas, al zeg ik het zelf. Gelukkig weet Sinterklaas dit en mag hij samen met mij vele kinderen een bezoek brengen. Wil je weten waar ik allemaal ben geweest? Bekijk dan snel de foto’s en video’s!


Ik kom ook graag bij jou op bezoek!

Samen met jouw familie ouderwets Sinterklaas vieren? Vooral de huisbezoeken blijven voor kinderen erg indrukwekkend. Dit is dan ook de reden waarom ik ieder jaar bij iedereen thuis ook op bezoek kom. Wil je dus dat ik jullie thuis ook een bezoek breng? Reserveer dan snel een bezoek!


Een bezoek voor iedereen!

De afgelopen jaren heb ik veel huisbezoeken gebracht, maar ik heb ook veel bezoeken gebracht aan verschillende bedrijven, scholen en verenigingen. Ik zorg ervoor dat overal waar ik kom, een bezoek onvergetelijk wordt. Ik kan alleen op bezoek komen, maar ook samen met Sinterklaas en de anderen Pieten! Wil je ook dat ik langs kom? Vraag naar de mogelijkheden en reserveer snel een zakelijk bezoek.


Hij komt voor groot en klein...

Vieren jullie Pakjesavond, maar geloven jouw vrienden of familie niet meer in Sinterklaas? Wil je iets anders dan alleen maar surprise en wil je jouw vrienden of familie echt verrassen? Dan is de After Pieten Party iets voor jullie! Dit is een uniek bezoek van mij alleen voor personen boven de 12 jaar!